Motorsport maatwerk en personalisatie

Racekleding op maat, Speedwear het juiste adres! 

Wij bieden u een totaalconcept van ontwerp design tot de realisatie van racepak, helm en teamkleding.

De personalisatie kan gerealiseerd worden voor autopsort FIA auto racepak van Alpinestars, P1 Advanced Racewear en Sparco en voor kartsport op Alpinestars, Sparco, XZuit, Adidas en Arroxx overalls.   Realisaties worden uitgevoerd op standaardpak of maatwerk van overall, tailormade.

Daar wij gespecialiseerd zijn in het verkopen van racekleding voor kartsport en autosport, produceren wij ook bijbehorende teamkledij zoals polo's, T-shirts, jassen, sweaters, .... Dit zowel geborduurd als bedrukt.

Volgens uw wensen, concept en kleuren creĆ«ren wij een design met een uniek karakter voor coureur en zijn team, met 1 doel samenhorigheid!

Wij werken zowel met de racekleding met de beste merken Alpinestars, P1 Racewear, Sparco, XZuit, maar ook voor de promotiekleding met Clique, B&C, Kariban, Boost Up, ....

 

Bent u op zoek naar een overall in uw eigen design en kleuren en volledig op maat of naar promotiekelding? 

Kom dan naar Speedwear, wij bekijken welk type overall het best bij de coureur past, dit afhankelijk van de discipline of welke noden u heeft voor de uistraling van uw team of medewerkers.   Vervolgens kiezen wij een design en kleuren naargelang de wensen van piloot/medewerkers en wordt het ontwerp voorzien van sponsorlogo's/bedrijfslogo's,  ...

Voor verdere vragen of meer informatie, neem telefonisch contact +32 14 26 14 21 of mail : sales@speedwear.be

Speedwear : Fashion in Racing!

Bij Speedwear kun je eenvoudig en snel een custom made ontwerp opmaken in de online configurator.

Klik op de foto hieronder om te starten.

CLICK. DESIGN. SHARE. REPEAT.

Speedwear_Graphix_Personalisatieservice