Arai GP6S Autosporthelm - FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel

Arai Autosporthelmen
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Arai GP6S Autosporthelm - FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel speciaal ontworpen voor gebruik in autoracing, voorzien met brandvertragende binnenvoering.  Inbouw communicatie mogelijk.

Met behulp van dezelfde shaalvorm als de GP-6 en GP-6RC, biedt de Arai GP-6S een niveau van betaalbaarheid met behoud van een groot aantal functies en innovaties. De GP-6S gebruikt dezelfde afscherming als de GP-6 en dezelfde grotere trimrubber maat voor grotere vizieropening. FIA 8858 Snell 2015 keuring.

De GP-6S maakt gebruik van een eenmalige inname en enkele uitlaat, de voorwaartse vent is uitgebreid tot het verbeteren van de luchtinlaat en de algehele ventilatie prestaties te verbeteren.
Gebouwd met behulp van proprietary cLc (Complex gelamineerd constructiehout) de GP-6S onderhoudt licht gewicht, terwijl het verstrekken van ongelooflijke shell kracht en flexibiliteit. Een sterkere schelp maakt Arai een extreem zachte binnenkant EPS liner gebruiken voor maximaal comfort en een uitstekende invloed energiemanagement. De GP-6S is ontworpen met de sport (vandaar de S-aanduiding) bestuurder in het achterhoofd.

Zeer functionele hendel om het vizier binnen een fractie van een seconde te openen. Deze hendel is eenvoudig te bedienen met handschoen aan.

 

Gerelateerde Producten